Despre Noi

Cine suntem

Inca de la inceput, scopul nostru a fost atentia la detalii, profesionalismul si serviciile de calitate superioara.

Infinite Green ofera servicii  complete de peisagistica, destinate  atat proprietarilor de case cat si asociatiilor de locuinte, parcurilor, intreprinderilor, organizatiilor din Bucuresti, Ploiesti si zonele limitrofe.

Serviciile noastre includ  transport si montaj: rulouri de gazon, sisteme profesionale de irigat,însământare gazon,ierbicidare sol,realizat sisteme drenaj, realizat  sistem picurare, cosit, ingrijire gazon, toaletare si taiere gard viu, indepartarea frunzelor, toaletarea si ingrijirea arborilor si arbustilor, aplecare ingrasamant.

Valori

PUNCTUALITATE

Predarea in timp util a tuturor lucrarilor este extrem de importanta, de aceea urmarim indeaproape activitatea echipelor noastre

COMUNICARE

Consideram ca o buna comunicare, atat in interiorul echipei noastre, dar mai ales cu clientii nostri poate contribui major la excelenta serviciilor oferite

PROACTIVITATE

Echipa noastra este temeinic instruita pentru a preintampina si rezolva cu succes orice situatie aparuta

Misiunea noastra

Misiunea Infinite Green este de a oferi clientilor nostri servicii prompte, de calitate si cu o valoare de neegalat, totul la un pret foarte competitiv. Ne concentram toate eforturile in comunicarea atenta  cu clientii nostri prin efectuarea unor practici de management sigure si ecologice. Este o prioritate pentru noi sa ajutam si sa ghidam clientii nostri in proiectarea, instalarea si intretinerea spatiilor verzi si a gradinilor. Satisfactia clientilor nu este doar scopul nostru, ci garantia noastra!